Images disappear from galleries when viewed on google chrome browser

  • Author
    Posts
  • #1114496

    When viewing the blog on Google Chrome some images disappear from the galleries. The error might be in this javascript file <script type=”text/javascript” src=”http://s0.wp.com/_static/??-eJyVzt0KwjAMBeAXsgtjk12J77I2qxltU9t0Pz69FSaIVwqB5OJ8h8AaFQXtisEMc517wbQfq5nzCWpAcxAMAqNjq6IrlkKGels0XERN7ByvsJKxKG/zWarZ++pVwuj2xlP4LpYb+hqNZQRPW+0jfrmMDrXQQo+kflfH7xPJQib/hzQnrOLqL2137ttu6IdufgJkrm0M”></script>
    It seems that the images are resized with 0 ratio and so they are not being shown. They’re all there (I didn’t erase any), but apparently they are displayed with 0 width and height.

    The blog I need help with is milicajovanovic.wordpress.com.

    #1114593

    justjennifer
    Moderator

    In Chrome 23.0.1271.97, on this post http://milicajovanovic.wordpress.com/nectarine-pits/ I see the images in the tiled mosaic Gallery load and then they disappear. I can also confirm this only seems to be happening in Chrome. IE9 and FF17 display normally.

    Flagged for staff attention!

    #1114594

    Thank you, justjennifer! Very kind of you :)

    #1114819

    zandyring
    Staff

    Hi Milica,

    I think I’ve fixed this – on Nectarine Pits there was a lot of extra code floating around the “more to come” and associated text. I removed this – it seems to have solved the issue.

    In the future, if you want to italicize text, just use the “I” button, and leave the text as a paragraph. That should help you avoid any issues like this!

    I hope that helps!

    #1114821

    Thank you!
    The gallery is there now, but there’s still one half of it missing!
    Same as with all the other galleries. Even if I delete the text, leaving just the gallery.
    You can see it in the second you open a page: the images appear and after a second they disappear.
    Sorry for bothering, but it really is important to me.. Thank you for all the help so far!

    #1114831

    zandyring
    Staff

    Hi Milica,

    I completely understand!

    When I go to the Nectarine Pits page, I see 10 images (that don’t disappear) and when I check your page editor, I see 10 images in the gallery. What version of Chrome are you on? Have you cleared your cache since this was fixed? Here is more information about how to do that:
    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    Try that and let me know if you’re still seeing the issue.

    Cheers!

The topic ‘Images disappear from galleries when viewed on google chrome browser’ is closed to new replies.