images disappear when adding captions

  • Author
    Posts
  • #324114

    chellesblog
    Member

    I’ve been having trouble for a while when adding captioned photos. I add the captions and it all looks fine until i save/publish and then all the captions are merged into the one photo and only that photo appears, all the others are gone.

    I’ve tried using the html editing section but it is no different. I can do the same thing again and again and try different formatting and it happens over and over until eventually (after 30-40min of fiddling around) it sometimes eventually works. Other times (like tonight) it just disappears again and again.

    I searched to forum and it’s the same problem mentioned here that was not resolved IMO.
    https://en.forums.wordpress.com/topic/disappearing-images-4?replies=5#post-231505
    thanks,
    Michelle.

    The blog I need help with is chellesblog.wordpress.com.

    #324211

    Then try this that maybe was resolved:

    https://en.forums.wordpress.com/topic/all-captions-appear-on-one-image?replies=12#post-240316

    If it proves no good, tell us exactly the steps you’re following so we can test them.

    And please paste the exact URL of your blog when asking questions here – or link your nickname to your blog as explained in the Sticky “8 Things to Know“.

    #324216

    dickiebo
    Member

    There is no doubt that captions on images – especially if with a ‘link’ – are a problem that cannot be resolved. I know. I’ve tried long enough, both here and with Support, but they still can’t deal with it!

The topic ‘images disappear when adding captions’ is closed to new replies.