Images in blog aren't displaying properly

  • Author
    Posts
  • #1032190

    chevimp
    Member

    Hi, as can be seen in my blog, when the viewer clicks on an image, it doesn’t display properly and then when they attempt to scroll through the images, the images just seem to open up on top of each other while still not displaying properly. Can you help?
    Thanks,
    Greg

    The blog I need help with is caprice-photography.com.

    #1032398

    timethief
    Member

    I am using Firefox 15.0.1 and the images in your blogs are displaying properly for me. Exactly which browser and version of it are you using. If you aren’t sure click here to find out > http://whatsmyuseragent.com/

    Note 1: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    Note 2: if your browser version is out of date you can upgrade it here to the latest stable version http://browsehappy.com/

    #1032399

    timethief
    Member

    Maybe you are not clear on how the gallery function and image carousel are designed to work. See here > http://en.support.wordpress.com/images/gallery/

    #1032413

    ltsh2011
    Member

    I have exactly the same problem as chevimp. I tested the gallery on a whole lot of different browsers and operating systems. It does not work with IE 8, Windows 7 or anything under Firefox 10, Window 7. Works fine on OS x Safari and Chrome.

    Strange thing is that it was working fine on the above browsers about a month ago. I have tried various themes and various sites using the gallery carousel. I’m so hoping for a fix

    A link to my test gallery http://visartstafelismore.wordpress.com/gallery-test/

    thanks

The topic ‘Images in blog aren't displaying properly’ is closed to new replies.