Images not loading.

  • Author
    Posts
  • #1423480

    My blogs images are not showing but text and website loads fine,i have tried different IP and Computer (android) and a few images load but they are inconsistent in android too.My media library does not show any pictures either.Any help is appreciated.Thanks.

    OS-Win 7,Firefox 23.0.1

    The blog I need help with is birdsofmalwa.wordpress.com.

    #1423569

    justjennifer
    Moderator

    FWIW-looking at your site in Chrome 29 and FF23 on Win7 Pro at my end, everything seems to load correctly. At first I thought it might be an image size problem, but it appears you’ve optimized your images.

    The only thing I can think to suggest is to make sure you are using an up-to-date browser, with javascript and 3rd party cookies enabled. Try logging out, clearing your browser cache and cookies, and closing your browser entirely. Then open and log back in.

    #1423570

    justjennifer
    Moderator

    And obviously you are using an up-to-date browser! Maybe try with a different browser?

    #1423573

    Update – It started loading fine in Chrome just now but no response in firefox.I’ll check again in android and reply soon.If i can post images through chrome then Chrome it is from now on.

    Thanks for replying Jennifer,may be its my IP and firefox…something similar to this has happened before.I’ll contact them as well.

    #1423614

    Update -2
    Issue Resolved by disabling some addons in firefox.Case closed.

The topic ‘Images not loading.’ is closed to new replies.