Images on my blog are not loading. I have to right-click on the image and open

  • Author
    Posts
  • #969749

    Some images on my blog are not loading. I have to right-click on the image and open it in a new window to see it.

    How do I fix this?
    Blog url: http://perryfjellman.wordpress.com/

    The blog I need help with is perryfjellman.wordpress.com.

    #969870

    timethief
    Member

    I’m not experiencing that. I can see the images and I’m using Firefox 14.0.1.
    Did you try clearing your browser cache and cookies? http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    #970037

    nefertizahra
    Member

    I’m having this same issue. I cleaned the cache & cookies, but still happens. It’s strange, because it happens randomly – most times it’s fine, but more & more often it’s beginning to show just blue question marks in place of images. This began happening coupled with slow loading of entire blog (& I have hi-speed internet connection) just after the latest implementation of infinity scrolling (which I have off / Twenty Eleven theme w/ footer = auto off but I’ve made sure to double check that it is deactivated in Settings).

    I’ve been waiting for things to speed up but each week that passes, my blog loads slower & slower. Have also noticed this happening on other WP blogs that I visit regularly which used to load normally.

    Does anyone know why this is happening lately?

    Thank you in advance for any help! :)

The topic ‘Images on my blog are not loading. I have to right-click on the image and open’ is closed to new replies.