Images show on main page, but not post page

  • Author
    Posts
  • #377260

    Hey everyone.
    A bit confused here. Been noticing this for the last week or so.
    My images show up on the main page of my blog. But when viewing the post page of a post, the images disappear.
    Anyone seen this before? It happens no matter how the images are uploaded to wordpress (tried default image insert, “Faster Image Insert” plugin, and creating a post with images from my iPod). All deliver same result.

    Can anyone help?

    Here is my main site page: http://www.appsmile.com

    And here is an example post page: http://www.appsmile.com/2009/07/01/upcoming-iphone-game-iblast-moki/

    Thank you!

    The blog I need help with is www.appsmile.com.

    #377480

    sambauers
    Member

    The blog you specified at http://www.appsmile.com does not appear to be hosted at WordPress.com.

    This support forum is for WordPress.com hosted blogs only. If you have a self-hosted WordPress blog you need to seek help at the WordPress.org forums, not here.

    If you don’t understand the difference, you may find this information helpful.

    #377707

    lolarusa
    Member

    I’m having the exact same problem. My homepage (chawedrosin.wordpress.com) shows all the images in my post “Food from the Garden”, but the post itself (http://chawedrosin.wordpress.com/2009/08/04/food-from-the-garden/) displays only a link for the first image, “salad”.

    Any advice?

    #377708
    #377709

    lolarusa
    Member

    Thanks. I’ve fixed the link, but it still appears as only a link on the post, but as the image itself on the home page.

    Suggestions?

    #377710

    You had no “mismatch”, you had the beginning of the URL removed. Now you added it back in the href part of the image code, but you need to do the same for the src part (in the html post editor).

    By the way, your page takes too long to load because you’ve got too many images and videos. Better reduce the number of posts per page to only a few (in Settings>Reading).

    #377711

    my esteemed friend panaghiotisadam would guide you i am a bit confused sire

    #377712

    lolarusa
    Member

    Thanks! That seems to have fixed it.

    #377713

    @lolarusa: You’re welcome.

    #377714

    have the same problem :s

    my blog page is:
    http://inquadratura.com/blog/

    and the problem:
    http://inquadratura.com/blog/?tag=prenupcial

    I hope some one share the solution, thankyou

    #377715

    raincoaster
    Member

    That is not a WordPress.COM blog and we won’t be able to help you here. You need to be over at WordPress.ORG instead as our software works differently.

The topic ‘Images show on main page, but not post page’ is closed to new replies.