import form Posterous but display only "?"

  • Author
    Posts
  • #1249774

    jiajiun
    Member

    Hello, I import my site form Posterous. But there is something wrong that all my wording is “?”.
    Can I fixed it?
    thanks.

    The blog I need help with is jiajiun.wordpress.com.

    #1249847

    timethief
    Member

    Staff can help you. I tagged this thread for their assistance. Please subscribe to it so you are notified when they respond.

    #1249957

    kathrynwp
    Staff

    Hi there,

    – what language is your blog written in?
    – could I please have a link to your Posterous site?
    – is your Posterous export file recent – was it generated in the last few days? If not, could you please generate a new export file at Posterous and let me know when it’s done? (Please don’t try the import again yet, just let me know if you have a new file.)

    Thanks.

    #1249970

    jiajiun
    Member

    Hi,
    I use Traditional Chinese.
    my site is this link: http://jiajun.posterous.com
    I request the file at 4/28.
    but when I open the export file, it’s already show “?” in my main site backup. the other site show my wording normally. (I have two blog in Posterous.)
    Still need your help. Many Thanks.!

    #1249973

    jiajiun
    Member

    Hello WordPress,

    I check the file with Posterous, and they fixed this issue. I import it perfectly!!!
    So many thanks about your grant support!!!

    #1249990

    kathrynwp
    Staff

    I’m very glad to hear you got this sorted out. Happy blogging!

The topic ‘import form Posterous but display only "?"’ is closed to new replies.