Importer (or exporter) isn't working

  • Author
    Posts
  • #1126197

    hilittle
    Member

    Hi, I’m trying to move a wordpress.com blog to a self-hosted WordPress site. When I import the exported XML file from wordpress.com (saltandserenity.com) it doesn’t import all the files, nor does it import the media files. I’ve tried splitting the XML file into 3 chunks, but had the same issue. There is no size restriction on my new server.
    I need this moved over for a client ASAP. Help?

    The new server is here: http://cpanel4.tomahawktech.com/~saltands/

    I’ll switch over to the new domain once the new site is up and running.

    Also, how do I transfer the subscribers/followers to the new blog?

    The blog I need help with is www.hilarylittle.com.

    #1126277

    hilittle
    Member

    The blogs I need help with are saltandserenity.com and http://cpanel4.tomahawktech.com/~saltands/

    #1126283

    timethief
    Member

    Hi there,
    When you do a complete export and then import the exported XML file there is a prompt asking if you wish to include the attachments. The attachments are your images and other media.

    #1126301

    hilittle
    Member

    Thanks, Timethief. I should have mentioned that I had that box checked for all import attempts.

    #1126302

    timethief
    Member

    Okay. This thread is tagged for Staff support. Please subscribe to it so your are notified when they respond.

    #1126355

    zandyring
    Staff

    Hi Hilary,

    I exported your site and sent you an email with the file – I included a note there as well. We’ll finish this up via email, so I will close this thread.

    Cheers!

The topic ‘Importer (or exporter) isn't working’ is closed to new replies.