Inserting images using :before

  • Author
    Posts
  • #31647

    gmaletic
    Member

    I’m trying to insert some content into my blog by using Custom CSS and a “:before” selector. When I insert text, it works fine. When I try to insert an image using a URL, it doesn’t. Anyone know why this would be?

    Also, I heard it suggested somewhere on this forum that it isn’t a good idea to use “:before” and “:after” tags. Is that true?

    Thanks.

    #32017

    timethief
    Member

    I’m sure someone with techincal skills will respond to this eventually but I’d like to suggest that while you’re waiting if you think you saw something on the subject in the forum you might like to try using the forum search box to locate the thread.

    #32023

    gmaletic
    Member

    The thread I was referring to was:

    http://wordpress.com/forums/topic.php?id=3390&replies=13#post-22480

    I posted a question there about why someone suggested that using “:before” and “:after” was bad. I’m still curious as to why my case isn’t working, however.

    If anyone knows, please post here!

    Thanks.

    #32040

    drmike
    Member

    Not sure but I could have sworn that before and after tags were stripped from the CSS.

    I’ll send in a feedback and see if we can get Andy or Podz to answer this one.

    #32043

    andy
    Member

    :before and :after are not supported by the majority browser on wordpress.com. IE still has >50% share.

    #32044

    bryan
    Member

    Hopefully that’ll change in a few weeks. :)

    #32045

    andy
    Member

    You might have better luck with padding-left and background-image. For more/better help, be more specific. Post a markup example in backticks.

The topic ‘Inserting images using :before’ is closed to new replies.