Inserting Videos to Posts!!!

  • Author
    Posts
  • #754046

    homocouture
    Member

    So untill today I have always been able to upload youtube videos directly to my posts. All of a sudden today its just posting links. I dont want Links, I want the actual videos in with my content. How do I fix this ASAP!!!!

    The blog I need help with is homocouture.com.

    #754226

    timethief
    Member

    Please be aware that posting the same thing into multiple threads is not going to change anything. You are simply frustrating the Volunteers posting after you to tell you Staff is ware of this issue and working to correct it.

    #754230

    homocouture
    Member

    it was not intentional. web browser failed. thank you

    #754231

    timethief
    Member

    Thanks so much for clearing that up. I do appreciate it. :) I’m sorry you were inconvenienced by this. Staff have been upgrading the whole platform to WordPress 3.3 and there are two issues with media (videos and background images) they are now fixing.

    #754240

    Yep, like Timethief mentioned we’re on this. Right now the links are just inserting but we’re working on restoring the old and correct behavior.

    #754255

    macmanx
    Staff

    This is all fixed up now.

    #754267

    akg1
    Member

    No it’s not!!

    I still cannot link hence the link button is gone!!

    #754269

    timethief
    Member

    the link button is gone!!

    Which link button are you referring to? Is it a media link or not? Will you please expand?

    Long shot: If you mean that the chain icon in the Visual editor used for making links in text is grayed out, then select the text you want to link to first with your mouse and then click the chain link icon.

    #754278

    akg1
    Member

    Now, it’s back.

    I don’t know what happened, but my dashboard is completely different and when I try to add a new post the functions have all changed.

    Not happy.

    #754290

    timethief
    Member

    @akg1
    This whole WordPress.com platform is being upgraded to the newest version of WordPress and you will see lots of changes on your dashboard like fly-out menus.

    #754291

    homocouture
    Member

    Thanks!

    #754294

    akg1
    Member

    Great.

    #754296

    macmanx
    Staff

    For those of you wondering where the Add Video button went, see this: http://en.blog.wordpress.com/2011/11/17/drag-drop-media-uploader-flyout-menus/

    #754302

    timethief
    Member

    Ahh … you mean these lol : D

    #754461

    pinkyreg
    Member

    hi when will the embedding of video be fixed? only links are appearing up to now ;( please help wordpress admin. thank you, need to post something urgent.

    #754462

    airodyssey
    Member

    @pinkyreg: If only the link appears, then make sure you break the link while in the visual editor. Otherwise, try one of these instructions? (find the video provider – choose on the right hand side):
    http://en.support.wordpress.com/video/

    #754480

    minantes
    Member

    Yes hello I seem to be having the same problem with videos and it is definitely not working correctly on my blog. When I go to add media -> From URL -> Audio, Video, other file and insert the URL and title I only get the link in my post when I would really prefer to get the video image inserted where people can just watch from my post instead of opening up another tab… Is that still getting fixed??

    #754481

    raincoaster
    Member

    What exact URL are you trying to insert?

    #754482

    minantes
    Member

    I’m trying to copy the code from their band page and from their Vimeo account so trying these two:

    http://bcove.me/67iza0wk

    <iframe src=”http://player.vimeo.com/video/28851031?title=0&byline=0&portrait=0″ width=”400″ height=”225″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

    Both aren’t working

    #754483

    raincoaster
    Member

    iFrames NEVER work here.

    You need to check the WordPress.com shortcodes to ensure you’re adding it in the correct way.

    http://en.support.wordpress.com/videos/vimeo/

The topic ‘Inserting Videos to Posts!!!’ is closed to new replies.