Installed WP, doesn't look right! (server installation)

  • Author
    Posts
  • #700297

    mdrayson
    Member

    Hello all,

    I have recently set up IIS7 on a Windows 2003 Server. I then installed PHP and MySQL onto the box.

    I finally set up a new database and successfully installed WordPress! It looks and loads fine on the box I’ve installed it on…

    However, when I visit the site from another machines on the network, it looks terrible – as if there are no CSS style sheets loading. Furthermore, no images load etc either.

    As this is a private blog on my internal network, I’ve taken a screenshot of how it renders on another machine:

    http://imageshack.us/photo/my-images/846/wp1r.jpg/

    As you can see- it looks rubbish, badly formatted and the images don’t load.

    Any thoughts?

    #700393

    supportbot
    Member

    You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

    If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

    This is an automated message.

The topic ‘Installed WP, doesn't look right! (server installation)’ is closed to new replies.