"Invalid Request"

  • Author
    Posts
  • #951112

    mesocuny
    Member

    I’m having troubles with my posts. Anytime on my blog that I click on one I get an “invalid request” page. Does it have something to do with my settings? I’ve tried checking it on multiple browsers and computers and am having the same issue.

    http://mesocuny.wordpress.com/

    The blog I need help with is mesocuny.wordpress.com.

    #951198

    timethief
    Member

    There’s a wide-spread issue evidenced by the multiple active threads on the front page of this forum and beyond all reporting the same issue for the last 24 hours. All have been flagged for Staff attention and they have responded. See here > https://en.forums.wordpress.com/topic/all-my-links-point-to-the-signup-page-1?replies=95

    #951209

    mesocuny
    Member

    Thanks for the prompt response.

    #951333

    macmanx
    Staff

    We identified and corrected the issue yesterday, but all affected blogs needed to be fixed individually.

    Unfortunately, the script running to fix all of the affected blogs failed about half-way through.

    We are already aware of all affected blogs, so if yours has not been fixed yet, it will be in a few hours.

    #951398

    drnaz
    Member

    I am facing the same problem as well because I can’t seem to send new posts.

    drnaz.wordpress.com

    #951399

    Hi drnaz,

    We resolved the issue some time ago, and I do see several new posst on your blog from Aug 5 (after you made your forum post).

    Are you still having trouble publishing new posts?

    #951403

    I am having the same problem today, August 5. farmarks.wordpress.com

    #951404

    lorifossum
    Member

    I’m having the same problem – invalid request – when I try to post.

    lorifossum.com

    #951405

    I’m having the same problem
    sdbcreativegroup.com

    #951406

    timethief
    Member

    I’ve flagged this thread for Staff attention once again.

    #951407

    My blogs – whenever I try to post to them say invalid request.
    Should I leave my blog links here? They’re all set to private.

    #951408

    timethief
    Member

    There’s no need to post the URLs to private blogs if they are all registered under the same username as Staff can locate them easily. If they are not registered under the same username then you can provide the other ussername(s).

    #951409

    Oh ok. Thanks very much. I didn’t want to post them – they’re personal.

    #951410

    I can’t post…getting invalid request whenever I try a new post.

    #951411

    Me too. Haven’t blogged in a while and now I can’t seem to get my post up and running!

    #951412

    PS: Using Safari Version 5.1.7 (6534.57.2).

    #951413

    PPS: Just lost my post. Couldn’t find a place to save the draft and clicked the wrong thing and wham! gone! I’d swear, but I know that’s against the rules and not very nice.

    #951414

    Update: I used the main page for posting my post (like under Dashboard, Store, etc.) and had no trouble posting. Thank goodness! The first time around today I just pressed New Post in the New Post, Reader, Notifications, Stats, My Blog, Freshly Pressed tab menu. Won’t be doing that again anytime soon!

    #951415

    macmanx
    Staff

    Do you have better luck if you post via Posts -> Add New in your blog’s Dashboard?

    #951416

    i will try that…worked from my phone (mobile) version of wordpress. Strange

The topic ‘"Invalid Request"’ is closed to new replies.