"Invalid Request"

  • Author
    Posts
  • #951417

    nicslandry
    Member

    I still can’t post new posts. I tried from the dashboard and the main page. I received invalid requests on both. Luckily, I save my drafts in word.

    #951418

    macmanx
    Staff

    nicslandry, I made a slight change. Would you please try one more time and let me know if there’s any improvement?

    #951419

    lcenteno
    Member

    I have been unable to publish new blog posts as well. This has been going on for several days.

    #951420

    alg0rhythm
    Member

    ditto. posting blogs seems to be a pivotal part of wordpress functionality.

    #951421

    jackiedana
    Member

    nicslandry and lcenteno: you both posted on your blog since you commented in this thread. Is everything working for you now?

    alg0rhythm: could you try posting again to see if the system works for you as well?

    #951422

    also receiving the “invalid request” response when trying to post my blog. I guess I should try to post it from a different route?

    #951423

    alg0rhythm
    Member

    yep posts work now.. thank you if ya did anything

    #951424

    supermomplus
    Member

    I’ve tried two times to post to my blog and am also getting an invalid request message. I totally lost the last post I tried to do. Any help would be greatly appreciated.

    #951425

    timethief
    Member

    @supermomplus
    I’ve flagged this thread for Staff attention again. Please be patient while waiting.

    #951426

    timethief
    Member

    @banjogrrldiaries
    There is no blog linked to your username. What is the URL starting with http:// ?

    #951427

    macmanx
    Staff

    supermomplus and banjogrrldiaries, do you have better luck if you post via Posts -> Add New in your blog’s Dashboard?

    #951428

    supermomplus
    Member

    I will go try that now – *fingers crossed*

    #951429

    supermomplus
    Member

    yes it worked! Thank you so much!

    #951430

    macmanx
    Staff

    You’re welcome!

    #951431

    alexbks65
    Member

    What could be the problem or solution if I am having a very similar problem though I’m not even getting an invalid request message? I can write out a post and save drafts and all but it just won’t recognize a click on the “publish” or “update” button.

    #951432

    shipwrekkt
    Member

    I’m having this problem too. Is anything being done?

    #951433

    macmanx
    Staff

    alexbks65, please try a different browser, like Firefox or Chrome: http://browsehappy.com/

    If that doesn’t help, please start your own thread: https://en.forums.wordpress.com/forum/support#postform

    shipwrekkt, do you mean that you see “Invalid Request”? If not, please start your own thread: https://en.forums.wordpress.com/forum/support#postform

    If so, do you have better luck if you post via Posts -> Add New in your blog’s Dashboard?

    #951434

    redgrange
    Member

    I’m having the same problem. I click publish post and get “Invalid Request.” What can be done about this? This is a very important post for myself and my brand new fiance.

    #951435

    timethief
    Member

    @redgrange
    Where is the URL starting with http:// for your blog please?
    Have you read through this thread and tried what Staff have posted into it?

    #951436

    redgrange
    Member

    Okay, for those who are having problems, I selected the entire post and opened up a new Dashboard, and tried it there and it worked.

The topic ‘"Invalid Request"’ is closed to new replies.