"Invalid Request"

  • Author
    Posts
  • #951437

    asterisksg
    Member

    hi, i can’t seem to post a new blog entry, please do fix this up, thanks in advance

    #951438

    macmanx
    Staff

    Do you have better luck if you post via Posts -> Add New in your blog’s Dashboard?

    #951439

    shipwrekkt
    Member

    macmanx – yes, that is how i resolved the problem.

    #951440

    Hello, I’m receiving the error using Firefox 14.0.1. What should I do?

    #951442

    marcusreese
    Member

    I had the same problem: invalid request when I clicked publish. Same as redgrange, I selected my text and pictures, ctrl-C, went to top left corner, selected New Post in a new tab, pasted with ctrl-V, and publish worked.

    #951444

    Same problem..

    #951446

    juliereneew
    Member

    I am having the same problem… :(

    #951447

    bribol
    Member

    Me too…. And it´s not for the first time in the last couple of months. Very annoying and it does not encourage me to get the version you pay for.

    #951448

    sedemployees
    Member

    I am not able to post from the main page. I can only post by going through the dashboard. I am also getting “Invalid Request” sometimes when I try to post. If I upgrade to Pro, will there be a number to call for support?

    #951449

    labrug
    Member

    I am having problems posting a Photo Blog post – Invalid Request comes up.

    #951450

    Same problem here. Invalid request every time I try to make a new post.

    #951451

    labrug
    Member

    Just as an update to the above… I am trying to post a Photo Blog item and I get the Invalid Request. While I can still post through the advanced Dashboard option, there is not an option to post a Photo like Blog, just to insert photos into a text blog.

    So my problem is with the Home Page Blog post – http://wordpress.com/#!/post/

    As opposed to the http://<BLOGNAME&gt;.wordpress.com/wp-admin/post-new.php – which is OK.

    #951452

    I’m having the same problem – invalid request – when I try to post.

    #951453

    labrug
    Member

    I have starting using the Dashboard Post Items rather than the Home Page one. The Home Page simplified Post option is where the Invalid Request occurs. I suspect it might be due to some changes behind the scenes?

    To get the Dashboard one, hover over your user icon (top right), then scroll down to the last item and hover. Here you should see options for;
    Dashboard
    New Post… etc – Try using this New Post option. This works for me. It is a little more complex/advanced but it works.

    #951454

    i’m having the same problem.
    – invalid request.

    #951455

    timethief
    Member

    @everygirlsbff
    Do you have better luck if you post via Posts -> Add New in your blog’s Dashboard? http://everygirlsbff.wordpress.com/wp-admin/post-new.php

    #951456
    #951457

    timethief
    Member

    @pippasmusingsofmusic
    (1) Are you using the secure https:// login?
    http://en.support.wordpress.com/https/

    (2) Exactly which browser and version of it are you using. If you aren’t sure click here to find out > http://whatsmyuseragent.com/

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    (3) Have you done any troubleshooting? Below are the troubleshooting steps we take whenever any issues like this arise and undertaking them will provide valuable feedback information for Staff:

    a. clearing your browser cache and cookies > http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    b. Using the browser with all extensions or add-ons disabled

    c. updating the browser to the latest stable version (not a buggy BETA browser version) http://browsehappy.com/

    d. Confirming third party cookies is enabled on the browser http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=61416

    e. Confirming JavaScript is enabled http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=12654

    f. Confirming Flash is updated http://www.adobe.com/software/flash/about/ and if required installing the latest version of Flash http://www.adobe.com/products/flashplayer/

    g. Resetting your router and modem and rebooting your computer
    then logging in using the secure https:// log-in

    h. Trying another browser

    #951458

    vegantheory
    Member

    My site won’t let me post photos with blog. I keep getting the invalid request as well. It will however let me do it on my iphone app.

    #951459

    It’s happening again today.

    I lost all my work on a post because of this.

    Very annoying!

The topic ‘"Invalid Request"’ is closed to new replies.