invalid request error message

  • Author
    Posts
  • #995420

    getazenlife
    Member

    I am consistently getting an “invalid request” error when I try to post anything. I have deleted the cache, cookies, history and still it keeps coming up. Can you help me please.
    Blog url: http://getazenlife.wordpress.com/

    The blog I need help with is getazenlife.wordpress.com.

    #995502

    timethief
    Member

    (1) How are are connecting to the internet and to WordPress.com?

    I’m asking because the way you connect to the internet (mobile, satellite, DSL, dial-up) and to your blog, and how many proxy server jumps etc. it takes to connect can cause problems. There maybe be problems with your ISP and/or with the proxy servers. Also note that the main dashboard isn’t designed to work with touch devices through the tablet and smartphone browsers.

    (2) Exactly which browser and version of it are you using. If you don’t know click here to find out > http://whatsmyuseragent.com/
    Note: If you are running IE9 in compatibility mode then be aware that it renders as IE7 and IE7 is not supported.

    (3) Have you tried?
    clearing your browser cache and cookies > http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    using the browser with all extensions or add-ons disabled
    updating the browser to the latest stable version (not a buggy BETA browser version) http://browsehappy.com/
    using another browser

    (4) Are you logging in using the secure https:// log-in? see http://en.support.wordpress.com/https/

    #995505

    getazenlife
    Member

    Thank you! I am using Google Chrome and noticed that it needed to be updated again. That seemed to fix the problem.

    #995654

    timethief
    Member

    That’s good news. Best wishes with your blog. :)

    #995660

    I recently changed my blog site to WordPress, understanding from other users that it is a great site, easy to use, etc. and so forth.

    I continually get “invalid request” error message when I try to post my blog. I understand from earlier posts that the staff is aware of this and is working on the problem. Is there an update on when this problem will be resolved?

    Any and all answers and help is greatly appreciated!

The topic ‘invalid request error message’ is closed to new replies.