Need help? Check out our Support site, then

invite list disappeared, can't see most users, still no custom design/CSS

  1. enterprisecorruption

    it's not on my end

    help would sure be appreciated:-)

    dave k

    The blog I need help with is

  2. Will you please post an active link starting with http:// to the blog in question?
    Did you invite them to your blog via Users -> Invite New in your Dashboard?
    Did you purchase a custom design upgrade? If so, when did you make that purchase?

  3. enterprisecorruption


    have 2 years of invites missing (it is an important list)
    that was a whole other database i guess (a warning would have come in handy)

    the last week of new users are ok under the new invite protocol
    past and current users in privacy module are cool

    custom design purchased march 20-21 2011


    dave k

  4. The adding users process was changed by Staff last week and I have flagged this thread for Staff attention re: both issues.

  5. Your Custom Design is active and functioning properly at

    As timethief mentioned, we recently changed the whole invite system. You would have only lost invitations that had not been accepted.

  6. enterprisecorruption

    custom design still says not active yet


    dave k

  7. enterprisecorruption

    i can take screen shots if you wish


  8. andrewspittle

    Sorry about the glitch. I just reset something and it's now live on your site. Thanks for the patience.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic