Need help? Check out our Support site, then

Italic text for some reason...

  1. I just added a new page to my blog. It works as expected. But all text around it appears in italics, which is not the case for my other pages. See the diffrence:

    Am I doing something wrong here? Thanks in advance.

  2. The only thing that I can see in italics is the headings wheere you've got the H3.1 H3.2 (for example).

    Everything else appears to be ok.

    Did you change something since you posted?


  3. No I still experience the Italics, did not change anything. It applies on the sidebar, the bar at the top ('Howdy') and the footer. In the text I use some italics like you mentioned, but that is just my text.

  4. I've taken a screengrab to confirm that we're looking at the same page. It's at:

    Is this the right place? I see no italics there. I'm confused! What browser are you using? Have you tried a different broswer?

  5. This is the right place. Your view is as it's supposed to be. I experience the problem in Firefox, not in IE. The sidebar is in italics. Is your screenshot taken from IE or Firefox?

    I appreciate your help Collin.

  6. It was taken in IE. Hang on, I'm at home now, I will have a look with Firefox and Opera.

  7. Well, that's that question answered - it displays in italics for me in Firefox, but Opera is fine.

    Like you say, it's only the one page too.

    Just had a thought. Edit the text on the page and see if you've missed a closing em (italic) tag. I suspect that is where the problem lies and Firefox is displaying correctly while Opera and IE (with their usual way) is not playing.

  8. You were right. Still a bit strange though, I had this before my last paragraph closing tag: <i /> An opener and closer in one, did not know it could influence any outside the paragraph.

    Thanks for your help!

  9. Hey, no problem! Glad you got it sorted :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic