just uploaded a weddding video and its not there

  • Author
    Posts
  • #1076225

    i loaded a video but cannot find it

    The blog I need help with is genesisweddings.wordpress.com.

    #1076450

    I loaded a blog entry for Tommy and Estelle with a video and it uploaded and crunched and all of a sudden it is gone?? Is there some way to retrieve this video?? It took a while to load?

    #1076451

    timethief
    Member

    Is this a videopress question ie. have you purchased the videopress upgrade? http://en.support.wordpress.com/videopress/
    Or are you referring to embedding another video such as these?
    http://en.support.wordpress.com/videos/

    #1076452

    timethief
    Member

    May we please have an active link starting with http:// to the page or post you tried to embed this video into?

    #1076468

    hello my blog is genesisweddings.wordpress.com My blog entry is there but no video?? I post videos quite often and this happens every once in a while??

    #1076470

    timethief
    Member

    May we please have an active link starting with http:// to the page or post you tried to embed this video into?

    #1076471
    #1076472

    timethief
    Member

    Are you referring to the slideshow on the front page of your blog?

    #1076473

    timethief
    Member

    Are you referring to this Post? http://genesisweddings.wordpress.com/2012/11/21/tommy-estelle-wedding/

    Please note that giving me the blog link is not helpful.
    I need the link to the exact post or page you tried to embed a video into.

    I also need you to answer my original questions.
    Is this a videopress question ie. have you purchased the videopress upgrade? http://en.support.wordpress.com/videopress/
    Or are you referring to embedding another video such as these?
    http://en.support.wordpress.com/videos/

    #1076478

    Hi Timethief Thanks for your help and concern, I am referring to my front page where it says Tommy and Estelle and a few words about them and I had uploaded a slideshow video that took a while to load and then it crunched and seemed ready to go and when I published it the slideshow was not there. I do have the videopress upgrade. I do not know more information than the page is what I had listed on this forum?? I am afraid I am not a teckie..cant even sphell it?? David

    #1076479

    timethief
    Member

    Thanks for verifying that you have a videopress issue in this post http://genesisweddings.wordpress.com/2012/11/21/tommy-estelle-wedding/

    I have flagged this thread for Staff attention. Please be patient while waiting for a response.

    #1076480

    Thanks very much. Appreciate it!! Have a nice turkey Day

    #1076482

    timethief
    Member

    I’m a Canadian and our Thanksgiving is celebrated in October but thanks anyway.

    #1076501

    kardotim
    Member

    I can’t seem to find any video upload attached to that post. Could you please try to upload the video again?
    You might want to try a different browser instead, like Google Chrome.

    Thank you.

The topic ‘just uploaded a weddding video and its not there’ is closed to new replies.