'like' button not working

  • Author
    Posts
  • #1059215

    sagedust
    Member

    Unable to ‘like’ anyone’s post, BUT, it seems that the like button does work on people w/ “.com” sites as opposed to “.wordpress.com” sites. Anyone else experiencing this?

    The blog I need help with is natureisinyou.wordpress.com.

    #1059340

    timethief
    Member

    The like button can only be used by those who have WordPress.com accounts who are logged into WordPress.com and who are clicking the button on WordPress.com blogs. If those conditions do describe you and your situation and the like link is not active when you click it then you have browser issue.

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    If you are, please do these:
    (1) Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    (2) Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    (3) Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    (4) Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know which browser (and version of it) you’re using and post any error reports you get.

    #1059344

    sagedust
    Member

    follow up: I’m logged into my account and all. Don’t think it’s a browser issue because it’s happened on numerous computers w/different browsers. Plus, I just now was successful at “liking” bestofallworlds.wordpress.com and unsuccessful at “liking” baniamor.wordpress.com

    GAAAAA!!!

The topic ‘'like' button not working’ is closed to new replies.