Link box not working

  • Author
    Posts
  • #8251

    erinjulian
    Member

    Hi,

    I had a look at the other topics but I couldn’t find one for this. I have not had any problems linking text in a post, but now when I try to create a link, the box is coming up with code. I have tried to close the box, but it just freezes the screen and the only way I can get out of it is to close my browser window.

    I’m sorry I can’t be more technical, but I was wondering if anyone else is having this problem?

    Thanks
    Erin

    #8363

    redsbasement
    Member

    Same here. Back button will get me out, but losing a post wasn’t fun. Any ideas?

    #8364

    misticablog
    Member

    I have the same problems.
    This morning show a error when I try to insert a link and sometimes when I try to insert a image.

    Have you change the code of WP??

    Now it´s impossible to post anything with links.

    #8371

    cornell
    Member

    I believe the TinyMCE (rich text editor) has just been upgraded. Try turning it off and create a new post. Works a treat for me…

    Collin

    #8376

    greenpasture
    Member

    Yup, same problem here. Worked when I switched off the rich text editor but I would appreciate if the problem can be fixed. Thanks.

    #8377

    cornell
    Member

    Quite agree with you, it will be great when the problem is fixed.

    As you may or may not know, this is a free service that the application programmers are constantly upgrading. This means that sometimes things is gonna break. It may take the programmers a while to fix it.

    Have you submitted this as a feedback item in your dashboard?

    I suspect they are working on it (along with the 100001 other little bugs), but these things aren’t always quick to do.

    In the meantime, you have a workaround so enjoy your blogging! :o)

The topic ‘Link box not working’ is closed to new replies.