Link not working correctly

  • Author
    Posts
  • #630038

    kerrys44
    Member

    When I insert a link to another website, it doesn’t open that website but instead goes to the WordPress “types of blogs” page. I know I’ve inserted the link correctly, and I’ve done it several times. After I Update my blog and Preview it, the link still goes to the “types of blogs” page. Help! Thank you!

    The blog I need help with is kerrysreviews.wordpress.com.

    #630137

    timethief
    Member

    I’m sorry but this is not a matter for posting to a public forum. We Volunteers answering support questions have no role to play in this process. This is between you and Staff. You have a warning notice on your dashboard with a link in it. Please click that link.

    If you contacted Staff by using the “click here to contact us” link in the notice, the ToS department definitely received your request. Please be patient as they’ll be getting back to you as soon as they can.

    Reference links:
    http://en.support.wordpress.com/suspended-blogs/
    http://wordpress.com/types-of-blogs/
    http://en.support.wordpress.com/advertising/
    http://en.wordpress.com/tos/

    As a policy, we are requested please refrain from discussing ToS issues on the public forums.

    #630138

    auxclass
    Member

    You might try reading the link, should explain things

    #630141

    auxclass
    Member

    ~~TT

    Their site is not suspended nor is posting disabled, just the bot is breaking links – they should read the types of blogs – link as well as the links you have posted – they don’t yet have any warning to click on.

    @kerrys – if you believe your review is legitimate then you should contact the staff and work with them: http://en.support.wordpress.com/contact/

The topic ‘Link not working correctly’ is closed to new replies.