Link Snapshots Stopped Working

  • Author
    Posts
  • #77889

    eloisaozonas
    Member

    I have the same problem too. Feedback told me about my cache but that has not worked at all. I’m waiting to see if it’s fixed by its own, the same way it stopped working….

    #77890

    timethief
    Member

    Nothing will be fixed of it’s own accord only staff can fix these things. :)

    #77891

    eloisaozonas
    Member

    That’s what I meant… I will do nothing

    #77892

    timethief
    Member

    thumbs up :)

    #77893

    shortexact
    Member

    In times like these it’s always nice to remember the old adage, “Absence makes the heart grow fonder.” :-)

    #77894

    timethief
    Member

    @shortexact
    …lol… I celebrate the absence of “snap” from my own blogs and from all others that do not have it operating … https://en.forums.wordpress.com/topic.php?id=7850 ;)

    @eloisaozonas
    No offense intended – some of us bloggers like “snap” and some of us don’t.

    #77898

    I have the same thing going on with my blog. It’s in the blog roll only.

    #77899

    katm
    Member

    You’ll have to send feedback to staff when they open for the week. It’s not something any of the forum volunteers can fix.

    And FWIW, I turned the snap previews back on (and then back off) for my blog and it doesn’t work with the blog roll.

    #77907

    Has snap shot been working at all? I started using it on my blog a couple of months ago and stopped, then I came back to it and forgot how to use it. I have spent a lot of time tonight trying to remember how to do it and the lingo on the snap shot website itsn’t heloing me. Does anyone know how to make it work? Thanks-

    #77908
    #77916

    healthylight
    Member

    Can some one help me? Im new and I want to learn how to take snapshots!

    #77917

    raincoaster
    Member

    This is a technical help forum for issues relating to WordPress.com blogs; we can’t help you with photography advice. The original poster was talking about the Snap Preview feature.

    #77918

    *giggle* That’s so funny. :D

    #77924

    h311
    Member

    SnapShot is working on my links but not my photos.

    I’m wondering if anyone else is having this problem and whether steps are being taken to repair it.

    #77928

    h311
    Member

    *Ten days later and still wondering.

    #77929

    drmiketemp
    Member

    Ten days without a link so we can see what is occuring. :)

    #77930

    raincoaster
    Member

    Are your photos actually linked?

The topic ‘Link Snapshots Stopped Working’ is closed to new replies.