links

  • Author
    Posts
  • #699840

    rubenssakay
    Member

    I have not been able to add links to the text on my posts.
    I was doing exatly as recommended in:
    http://en.support.wordpress.com/links/
    It always worked fine, but all of a sudden it does not work anymore.
    After following the steps, I finally hit update – it appears 2 choices – ok – cancel. Either one goes to a wrong result.

    The blog I need help with is projetosejafeliz.wordpress.com.

    #700048

    There has been an update on the editor that should fix this. Log out of wordpress, clear your browser cache and cookies, restart your browser and give it another try.

    If that does not work, what browser and browser version are you using?

    #700065

    batch40
    Member

    i also have a question. I include a link in my post but my blog is now suspended. (not in this blog). I guess it’s not the bad link. I’ve sent to the email suport and admin and in the dash but still no positive response and solution. do i have to wait how long?

    #700085

    airodyssey
    Member
    #700095

    batch40
    Member

    @airodyssey
    i will check my email / dashboard

    #700100

    auxclass
    Member

    @batch40 – posting the same question many times disturbs the very fabric of space and time and does not get you an answer any quicker and can get you labeled a spammer with your posts deleted.

    See also for your suspended site:

    You might also review the TOS

    http://en.wordpress.com/tos/
    http://wordpress.com/types-of-blogs/
    http://en.support.wordpress.com/advertising/

    Please note that suspended sites are not discussed in the Forum and nobody in the Forum can return your site to you. Mistakes are sometimes made but you need to work with the TOS staff.

The topic ‘links’ is closed to new replies.