Links not working in Google Reader

  • Author
    Posts
  • #429960

    gemmawent
    Member

    I had a comment on my blog from an rss subscriber that the links aren’t showing in Google Reader. They’re active on the blog though. I’ve had a look at the backend to see if there’s anything that could affect this, but to no avail. Does anyone have any ideas?

    Thanks

    The blog I need help with is redcubemarketing-blog.com.

    #430116

    raincoaster
    Member

    The website connected to your username is not a WordPress.com blog, and we won’t be able to help you with that.

    #430129

    They do have a .COM blog – linked from the site linked to their username.

    http://redcubemarketing-blog.com/

    #430130

    timethief
    Member

    @TSP
    The theme has been changed on that blog. The one raincoaster and I saw previously provided zero indication that it was a wordpress.com blog

    #430142

    raincoaster
    Member

    Okay, now tell us if you’ve got your RSS feed set to Full feed or Partial feed.

    #430270

    gemmawent
    Member

    Ok, sorry for delay. Been with clients all day.

    So, yes it is a wordpress.com blog and always has been. I have just changed the theme, but the one I used previously was, again, for a wordpress blog.

    Where do I check the RSS feed settings? Do you mean on the blog, or in reader?

    #430272

    tellyworth
    Staff

    There’s nothing drastically wrong with your RSS feed:

    http://ismyblogworking.com/redcubemarketing-blog.com

    #430427

    gemmawent
    Member

    Thanks, I think I might’ve found the problem in the settings.

    #430430

    timethief
    Member

    That’s good to hear. It means this issue is resolved.
    Happy blogging :)

The topic ‘Links not working in Google Reader’ is closed to new replies.