Links Stopped Working

  • Author
    Posts
  • #263222

    weesandy
    Member

    A few weeks ago, my links stopped working. When someone clicks on them, they’re just taken to a generic wordpress page. I’ve checked the links (some are to my other wordpress blogs), and the addresses are correct. They worked when I first posted them, and for weeks afterward. Now they don’t work. Does anyone know how to fix this? I’ve tried changing themes, but it makes no difference.

    #263327

    Could we have a link to the blog with the problem? We cannot help if we cannot take a look.

    #263630

    weesandy
    Member
    #263631

    raincoaster
    Member

    Your link to Exploring Health & Healing goes to WordPress.org because it’s an incorrect link. There IS no http://exploringhealth.wordpress.org/ I think you mean http://exploringhealth.wordpress.com/ instead.

    Your image links work fine. Your category/tag links work fine. You don’t have any links in your posts. Which links are you talking about?

    #263632

    This link has .ORG instead of .COM: http://exploringhealth.wordpress.org/
    The same is the case for the last two: http://wscollectibles.wordpress.org/ and http://weesandy.wordpress.org/

    Change the .ORG’s to .COM’s and you are good to go. The first two links work fine for me.

    #263641

    weesandy
    Member

    Yay! Thank you so much for your help! You were right, of course; the problem was that I’d typed .org instead of .com. Not sure how I missed that all those times I checked and re-checked the link, but I’m so glad the two of you caught it!

    #263642

    You’re very welcome, and happy blogging.

The topic ‘Links Stopped Working’ is closed to new replies.