Lost post right after publishing

  • Author
    Posts
  • #759565

    julianferval
    Member

    I was just writing a 1800-word post, which was being autosaved as a draft as usual. When I’m satisfied with it, I click on publish and… nothing. It publishes the “post”, by which I mean it just remembers the category and the title, with none of the text I worked so hard to write. Any way to recover this?

    The blog I need help with is visiblesilence.wordpress.com.

    #759668

    timethief
    Member

    Have you looked for post revisions? The Post Revisions module shows any backup copies of your post. Each time you click Save Draft or Update Post, a revision is saved. WordPress.com will store the last 25 revisions for each post on your blog. Post Revisions allow you to look back at the recent changes you’ve made and revert to an earlier version if you need to.

    #759670

    timethief
    Member

    If you cannot see post revisions then go to the top right hand corner of your Admin page and click “screen options” then check “posts” module so post revisions are displayed.

    #759675

    julianferval
    Member

    Can’t see any revisions. It shows as if I had never written anything on it, apparently. And there are no saved drafts either.

    #759685

    timethief
    Member

    Did you really type 1800 words without ever clicking “save draft”? If you clicked it just once then the autosave would have created a revision.

    #759690

    Or aren’t you seeing the Revisions module on the editor screen? If not, click Screen Options (top right) to activate it.

    #759693

    roadtraveler
    Member

    I’ve been writing my blog for 18 months and have done it the same way every time. I finish the post, add pictures and click preview. I check out the post as it would look in the blog and close it out. Sending me back to the post. I click on the publish button and nothing happens. I click it again and it disappears. All but the heading. I’ve rewritten the post four times and every time when clicking the publish button nothing happens. Then when clicking the publish button a second time it disappears. Why? How do I correct this this?

    #759694

    timethief
    Member

    @roadtraveler
    Your post here is off-topic in this thread so will you please start your own thread? Click this link and copy and paste your comment above into a new thread. https://en.forums.wordpress.com/forum/support#postform

    #759799

    roadtraveler
    Member

    Ok, sorry. I had no idea how to do this, I’m a first-timer on these forms. Where do I post this type of question?
    Thank you for your help.

    #759802

    timethief
    Member

    Please click this link and a form will open. https://en.forums.wordpress.com/forum/support#postform Then copy and paste your comment above into it.

The topic ‘Lost post right after publishing’ is closed to new replies.