Lost site stats

  • Author
    Posts
  • #2011281

    libbybates
    Member

    My site has no Site Stats populating for the past 2 months, although we have continued to post and have traffic. What is wrong?

    The blog I need help with is insidestitch.wordpress.com.

    #2011352

    kokkieh
    Staff

    I’ve tagged this thread for staff to follow up. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and be patient while waiting.

    #2011463

    macmanx
    Staff

    I see plenty of traffic on your blog over the past two months, just check https://wordpress.com/my-stats/ it’s just not too visible on the monthly view as previous months were so much higher. Check the weekly or daily views instead.

    Also, would you please let me know what you’re using to track traffic at http://insidestitch.wordpress.com/ besides My Stats?

    #2011464

    libbybates
    Member

    We had the site redirect to verabradley.com/blog in July 2013, which is when the stats on https://wordpress.com/my-stats/ became very low, because they were redirecting. But, they were still showing up on the blog dashboard under Jet Pack > Site Stats. Over the past 2-3 months, it says there is zero activity … even though we’ve had a few post with a hundred plus comments.

    #2011465

    macmanx
    Staff

    Jetpack is no longer running at http://www.verabradley.com/blog/ which is why stats aren’t being collected for that site.

    jetpack needs to be active with the Stats module enabled to collect stats.

    #2011484

    libbybates
    Member

    Ah ha … Okay, I connected Jet Pack with WordPress. Does that mean stats that were missed will be lost? (No ….. !)

    (And thank you for your help!)

    #2011485

    macmanx
    Staff

    Yes, without Jetpack active, there is nothing to collect the stats.

    #2011503

    libbybates
    Member

    I connected Jet Pack, but there are still no stats showing up for the last few days.

    On my dashboard, Jet Pack says:
    Connected to wordpress.com & User linked to wordpress.com.

    Am I missing something?

    #2011504

    macmanx
    Staff

    It looks like either Jetpack isn’t setup properly, or your server is blocking it.

    At this point, I recommend contacting the Jetpack folks at http://jetpack.me/contact-support/

The topic ‘Lost site stats’ is closed to new replies.