Maisha Theme // Weird bug with main navigation

  • Author
    Posts
  • #2443008

    Hello all,

    I am noticing a weird “bug” with my navigation. When i am on the front page, i can access and click with no problem all items of the main navigation drop down menu. As soon as I am on any other page, however, i cant seem to keep the menu open pass the second item from the top. That obviously cause navigation problems. The problem only seems to affect Chrome (but still, id like it to be fixed) and the theme demo is fine (on Chrome as on other browsers).

    Thank you for any clue!

    The blog I need help with is leadchamber.wordpress.com.

    #2443135

    Uhuh… After further verification, the same problem DOES arise on Firefox and IE (ugh).

    Please help?

    #2443136

    timethief
    Member

    Type modlook into the sidebar tags on this thread for Staff help. How do I get a Moderator/Staff reply for my question? https://en.support.wordpress.com/getting-help-in-the-forums/#how-do-i-get-a-moderatorstaff-reply-for-my-question Then please subscribe to this thread so you are notified when they respond. To subscribe look in the sidebar of this thread, find the subscribe to topics link and click it.

    #2443152

    Done, thank you!

    #2443154

    timethief
    Member

    You’re welcome and please be patient while waiting.

    #2443228

    Hi there, I’ve checked your site by going to the About page in and it appears that the page title band is causing the issue. Add the following and then try things out. It appears to work fine in my testing.

    .cd-fixed-bg-one.withoutimg {
        z-index: 9;
    }

    #2443277

    Works! Thank you so much!

    #2443285

    You are welcome.

The topic ‘Maisha Theme // Weird bug with main navigation’ is closed to new replies.