Map an Existing Domain Not Working

  • Author
    Posts
  • #599566

    enricboix
    Member

    I mapped an existing domain. I payed 12 dollars and updated to primary domain. But the primary domain is not working. Any idea?

    Please don’t tell me to go here: http://en.support.wordpress.com/domain-mapping/map-existing-domain/ because that part is already done.

    The wordpress blog is http://lasaleta.wordpress.com and the domain purchased is http://www.lasaleta.org

    The blog I need help with is lasaleta.org.

    #599702

    macmanx
    Staff

    It looks like your nameservers are still pointed elsewhere: http://whois.domaintools.com/lasaleta.org

    Per the guide, they need to be pointed to:

    NS1.WORDPRESS.COM
    NS2.WORDPRESS.COM
    NS3.WORDPRESS.COM

    Please try changing the nameservers again.

    #599705

    enricboix
    Member

    Thanks, but they were pointed to these servers.

    Máquina Tipo de registro Valor
    lasaleta.org. NS NS1.WORDPRESS.COM.
    lasaleta.org. NS NS2.WORDPRESS.COM.
    lasaleta.org. NS NS3.WORDPRESS.COM.
    lasaleta.org. NS servidor.dnsprimario.com.
    lasaleta.org. NS servidor.dnssecundario.com.

    Is correct that way?

    #599714

    macmanx
    Staff

    No, definitely not.

    It needs to be pointed to the three WordPress nameservers, and only those.

    In your current setup, 3 out of 5 visitors will go to WordPress.com, and the other 2 our of 5 will go to wherever those other nameservers are pointing.

    #599793

    enricboix
    Member

    Now it’s working and the DNS are the same.

    Thanks anyway!

The topic ‘Map an Existing Domain Not Working’ is closed to new replies.