Mapping existing not working

  • Author
    Posts
  • #616659

    qabaq
    Member

    I have paid the $12 for having my blog address at qabaq.com. I have followed the steps in the “Map an Existing Domain” support article.

    Basically, i have changed the name server to wordpress. its been a while now and the site is still gone! do i have to do anything with the DNS?

    My domain’s registrar is name.com

    Regards,
    Saud
    Blog url: http://qabaq.wordpress.com/

    #616755

    http://qabaq.com/ is opening normally for me. This is sometimes caused by a delay in the propagation of the nameserver information, which can last up to 72 hours after the change.

    Could you wait a bit a try again?

    #616765

    qabaq
    Member

    yes, i will wait a bit more. when i ctrl+F5 the bottom Status Bar shows “waiting for qabaq.wordpress.com” then says “waiting for qabaq.com” and keeps flipping between the two messages. The i get an error page that says:
    “This webpage has a redirect loop”
    “The webpage at http://qabaq.wordpress.com/ has resulted in too many redirects. Clearing your cookies for this site or allowing third-party cookies may fix the problem. If not, it is possibly a server configuration issue and not a problem with your computer.”

    this is when trying with Google Chrome. With Firefox i get”
    “The page isn’t redirecting properly”
    “Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.”

    Is there a problem with the name server? i think its looping between qabaq.wordpress.com and qabaq.com!

    #616766

    Could you try clearing cache and cookies on your browser, and flush the DNS cache on your computer?

    #616772

    qabaq
    Member

    cleared all the cache and cookies and flushed the DNS Cache. Still same problem. I also tried with my ipad, same problem!

    #616780

    Could you try to open the site through Google Translate? If it opens correctly, this means that the nameserver information hasn’t propagated to your ISP’s nameservers yet.

    #616937

    qabaq
    Member

    Finally…Great, its working fine now :)

    #617010

    qabaq
    Member

    thanks for the great help

The topic ‘Mapping existing not working’ is closed to new replies.