Missing Visual Editor

  • Author
    Posts
  • #2501408

    hwoodsau
    Member

    Is anyone using windows 10 and lost their visual editor? I can’t seem to reload the page using Ctrl F5 and now can’t post anything using visual. Help please!

    The blog I need help with is thereviewfiles.com.

    #2501510

    I have the same problem – in the classic editor. I also tried clearing the browser cache and it didn’t help.

    #2501512

    I will look into this. I’m having trouble getting Windows 10 to load. While I work on that, may I ask what browser and browser version you are using? Would it be possible for you to try from a different browser on the same computer as a test to see if the problem happens for you in more than one browser?

    #2501513

    I have Microsoft Edge. I would really like to avoid downloading other browsers if at all possible.

    #2501514

    hwoodsau
    Member

    Microsoft Edge here too, and I also cleared cache and cookies with no success.

    #2501517

    hwoodsau
    Member

    I just downloaded Firefox and don’t seem to get the same issue, must be an Edge issue.

    #2501519

    I tested the WP Admin editor with Edge 12 on Windows 10 via browserstack.com, and I was able to see the HTML editor but not the Visual editor. There are no tabs for switching back and forth between Visual and HTML. I made a screenshot and reported the issue.

    In the mean time, can you try using the editor at https://wordpress.com/post ? I tested that in Edge, and it worked for me in my test.

    #2501521

    The developers reported back that they fixed the problem with the WP Admin visual editor in the Edge browser. I tested and confirmed it’s working for me. Can you also check and let me know if you’re still having any trouble? Note that you may need to clear your browser cache if it doesn’t work when you first re-check it.

    #2501553

    colyford
    Member

    Editor not working for me on https://urcseatonsince1999.wordpress.com/
    Am using Windows 10 with IE11.0 but ok with Firefox.

    Mike

    #2501554

    colyford
    Member

    Have deleted my browsing history but that didn’t help.
    Mike

    #2501577

    colyford
    Member

    My site is fine now – thank you.

    #2501627

    @designsimply – It is working for me now. Thank you so much for your help!

    #2501631

    Yay! Thank you for the follow up note. :)

    #2501645

    hwoodsau
    Member

    I can see the visual editor now in Edge on Windows 10 as well :) Thanks for your help!!

The topic ‘Missing Visual Editor’ is closed to new replies.