Mixcloud widget not working?

  • Author
    Posts
  • #829211

    Hi,

    I’m trying to embed a mixcloud widget into a blogpost but all I get a string of (clickable) html that then opens the widget. After looking at the other mixcloud topics here I’m none the wiser. Sorry.

    The widget’s code is:

    <div><object width="480" height="480"><param name="movie" value="http://www.mixcloud.com/media/swf/player/mixcloudLoader.swf?feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FEklektikon%2Feklektikon_020-straits-sound-system-takeover%2F&embed_uuid=ea497379-74ae-4c3f-a574-509a39f36499&stylecolor=f6a851&embed_type=widget_standard"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="wmode" value="opaque"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.mixcloud.com/media/swf/player/mixcloudLoader.swf?feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FEklektikon%2Feklektikon_020-straits-sound-system-takeover%2F&embed_uuid=ea497379-74ae-4c3f-a574-509a39f36499&stylecolor=f6a851&embed_type=widget_standard" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="480"></embed></object><div style="clear:both; height:3px;"></div><p style="display:block; font-size:12px; font-family:Helvetica, Arial, sans-serif; margin:0; padding: 3px 4px; color:#f6a851;"><a href="http://www.mixcloud.com/Eklektikon/eklektikon_020-straits-sound-system-takeover/?utm_source=widget&utm_medium=web&utm_campaign=base_links&utm_term=resource_link" target="_blank" style="color:#f6a851; font-weight:bold;">Eklektikon_020 - Straits Sound System takeover</a><span> by </span><a href="http://www.mixcloud.com/Eklektikon/?utm_source=widget&utm_medium=web&utm_campaign=base_links&utm_term=profile_link" target="_blank" style="color:#f6a851; font-weight:bold;">Eklektikon</a><span> on </span><a href="http://www.mixcloud.com/?utm_source=widget&utm_medium=web&utm_campaign=base_links&utm_term=homepage_link" target="_blank" style="color:#f6a851; font-weight:bold;"> Mixcloud</a></p><div style="clear:both; height:3px;"></div></div>

    any help much appreciated. Cheers

    The blog I need help with is straitssoundsystem.wordpress.com.

    #829302

    raincoaster
    Member

    That’s flash code. It won’t work here.

    You can, however, add a version of that if you look up the Gigya shortcode: http://wpbtips.wordpress.com/?s=gigya+widgets

    #829303

    justpi
    Member
    #829304

    Thanks for the quick responses.

    I have it sorted out now – a bit flukily.

    I’d already tried changing the <embed src="ETC ETC ETC"></embed> to [gigya src="ETC ETC ETC"] but had no joy. (I note the poster on that other forum also didn’t get it to work – and seems to have not blogged again after that experience…

    But no-one said you need to delete ALL the other code in front and behind it… starting with the `<div>’… Not immediately obvious until I just tried it.

    So cheers hope this helps someone in the future.

    #829305

    Ooops I spoke too soon.

    When I edited the post to

    [gigya src="http://www.mixcloud.com/media/swf/player/mixcloudLoader.swf?feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FEklektikon%2Feklektikon_020-straits-sound-system-takeover%2F&embed_uuid=ea497379-74ae-4c3f-a574-509a39f36499&stylecolor=f6a851&embed_type=widget_standard" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="480"]
    and then went to preview it, it worked fine.

    When I saved it and published it, it said “Widget path does not exist, cannot load the player”

    Any more suggestions?

    #829311

    justpi
    Member

    Working fine in my tests blog.
    1) Try again and leave it on the post so I can check.
    2) Try this version as well:
    [gigya src="http://www.mixcloud.com/media/swf/player/mixcloudLoader.swf" flashvars="feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FEklektikon%2Feklektikon_020-straits-sound-system-takeover%2F&embed_uuid=ea497379-74ae-4c3f-a574-509a39f36499&stylecolor=f6a851&embed_type=widget_standard" wmode="opaque" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="480" ]

    #829312

    Brilliant, working with that code you provided.

    Cheers justpi!

The topic ‘Mixcloud widget not working?’ is closed to new replies.