Mixfolio – Images not showing in gallery tab?

  • Author
    Posts
  • #1148875

    wzshop
    Member

    Hi,
    I just installed the mixfolio theme, but am I missing something here?
    I created a post with the notation ‘gallery’ and added some media (image gallery) and some text. I saved the post, but when i take a look the gallery tab shows nothing and the info tab shows the image thumbs and text.

    How to get the images under the gallery tab and the text under the info tab?
    Any ideas?
    Thanks

    #1148991

    justpi
    Member

    Link to the blog in question please. Or make your username link to your blog (Users > Personal Settings: scroll down to Account Details, paste blog URL in the Website field, click Save Changes).

    #1148994

    wzshop
    Member

    He, thanks for your reply.
    I did not want to give that url so i tried to duplicate this problem elsewhere.. Installed it on a demo WP install and it works very well over there. So any idea what is causing the error? Maybe a plugin or something, anything known?
    Thanks

    #1149015

    justpi
    Member

    Yes I know what’s causing this, but we don’t give replies if we don’t know which blog the question refers to.

    #1149018

    wzshop
    Member

    Can you tell me why?

    #1149020

    justpi
    Member

    Because many users post here while they have a self-hosted blog, because some users have blogs that violate the wordpress.com TOS, and because the correct reply often requires checking things in the blog. Now kindly stop wasting my time.

    #1149022

    wzshop
    Member

    Ok, Will find out myself then..
    Thanks anyway.

The topic ‘Mixfolio – Images not showing in gallery tab?’ is closed to new replies.