Multitude of problems occurring

  • Author
    Posts
  • #1652189

    I have five WordPress blogs that I manage. Only one is giving me fits, and it all started on January 2 after the “Paste as plain text” and “Paste from Word” buttons were added.

    Here are some of the problems:

    1 – LIKE buttons don’t load on any wordpress blog I visit if the blog’s URL ends with wordpress.com. The problem doesn’t occur on any other blogs, just those with the wordpress.com URL ending.
    2 – My stats page doesn’t load at all. It just hangs.
    3 – The gold star notifying of new likes, followers, reblogs, etc., doesn’t show up. However, if I reload my blog a second time, they will show up.
    4 – Often when I want to write a new blog post, the text area just disappears. Refreshing the page brings it back.

    Remember, I am managing five WordPress blogs, and my blog here is the only one that has this trouble.

    It’s not my computers since the problem is consistent between my three desktop computers, two laptops, the library’s computers, and the university’s computers.

    I thought it might be the theme (Mystic) so I changed to WordPress 2010, 2011, 2012, 2013, and 2014. Same problem.

    Any help would be greatly appreciated.

    The blog I need help with is russelrayphotos2.com.

    #1652254

    raincoaster
    Member

    And is http://russelrayphotos2.com/ the blog you’re talking about?

    #1652286

    Yes.

The topic ‘Multitude of problems occurring’ is closed to new replies.