New blog registration goes blank

  • Author
    Posts
  • #897153

    I want to register a new WP blog (that would be my second WB blog), but as soon as I enter all the necessary details and press ‘create blog’, the page goes blank and nothing happens. Any idea what to do?

    I’m talking about this page:
    https://en.wordpress.com/signup/?new=

    Cheers,
    Ed

    #897260

    I am trying to create one as well and it will not let me.

    #897271

    timethief
    Member

    Please try clearing your browser cache and cookies and see if that helps. If not please try using another browser. Note that I have flagged this thread for Staff attention.

    #897273

    eadesfedup
    Member

    I am having same troubles.

    #897275

    Thanks, but nothing helps. I’ve tried to use Mozilla, IE9 and Chrome… Cache and cookies are also deleted.

    #897278

    timethief
    Member

    Please be patient while waiting for Staff attention.

    #897285

    jillslattery
    Member

    Me too!

    #897288

    timethief
    Member

    Well, my guess based on nothing but these posts above is that Staff could be working on that area and may have temorarily disabled the feature.

    #897290

    ginaspoem
    Member

    I’m having the same problem. I’ve tried three different browsers.

    #897296

    bigom999
    Member

    I cannot create a new one too -_____- They really need to solve this problem

    #897297

    cdanie11e
    Member

    Same here! I also have used three different browsers now: Chrome, Explorer, and Firefox none working.

    #897300

    cdanie11e
    Member

    Reply on this thread once anyone is able to make one :)

    That way we’ll all get notified! Unless maybe someone from WordPress will do that hopefully :0)

    #897301

    It’s still all quiet on the western front guys. Let’s wait patiently :)

    #897304

    timethief
    Member

    I have posted twice above to reassure you all that this thread is flagged for Staff attention and to request your patience while waiting.

    #897312

    jkudish
    Member

    Hi there,

    Thanks for reporting this everyone. We’re aware of the issue(s) with the sign-up process and have got someone looking at it, it should be fixed within a few moments.

    Thanks for your patience :)

    #897323

    timethief
    Member

    @jkudish
    Thanks for the confirmation. :)

    #897325

    jkudish
    Member

    Hi again,

    I just got confirmation that this issue is now resolved. Please try again :)

    If you’re still having issues, please try clearing your cache and cookies (http://en.support.wordpress.com/browser-issues/#clear-your-cache-and-cookies) before posting on the forums or contacting support.

    Thanks!

    #897486

    Thank you!

The topic ‘New blog registration goes blank’ is closed to new replies.