Need help? Check out our Support site, then

New Posts Not Showing Up

  1. Yesterday I was uploading old text posts that I had written, and everything was showing up fine, but now the last four text posts I have written aren't showing up.

    Link to my blog:

    I've tried changing my theme and it hasn't fixed anything.

    If I post from the app on my iPhone, the post shows up, which is weird. I want to post from my computer, though.

    The blog I need help with is

  2. That sounds confusing. Let me clarify: now whenever I try and post something from the computer, it doesn't show up.

  3. If you are not running one of the browsers and versions listed at please try upgrading or switching first.

    If you are, please do these:
    (1) Try clearing your browser’s cache

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see >

    (2) Make sure that you have third-party cookies enabled

    (3) Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.
    Note: If you are running an AdBlocker or running the browser in piavacy mode please disable.

    (4) These are the accepted file types:
    Instructions here
    Here are more details about the options for uploading images
    troubleshooting images here >

    If you aren’t successful let us know which browser (and version of it) you’re using and post any error reports you get.

  4. RATS! I copied and pasted (4) when I shouldn't have. Please ignore that.

    Replace with:
    (4) Try enabling HTTPS:

    If it’s still happening, let us know which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary and also post any error reports you get.

  5. All fixed, thanks so much!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic