New Problem with Youtube – Did they add Flash?

  • Author
    Posts
  • #227634

    Did youtube add Shockwave Flash to their code? All of a sudden I can’t upload their videos…see the example below… Any help? Ideas?

    <object width=”425″ height=”355″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/xMmCRjDAjOs”></param><param name=”wmode” value=”transparent”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/xMmCRjDAjOs” type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”transparent” width=”425″ height=”355″></embed></object>

    #227771

    to upload youtube, don’t use the embedded coding as you have above. It’s uploaded to wordpress like this:

    [youtube=http://www.youtube.com/v/xMmCRjDAjOs]

    #227772

    thanks for the response!
    It’s the craziest thing that it’s still not working…
    Even when I cut and paste it – all i end up with is a link?
    Last week… I had no problems.

    Any suggestions?

    #227773

    For what it’s worth (and this may be connected) I’m not able to load up pics today either.
    Same type of issue.

    #227774

    Problem Solved!!!
    Thanks!

    #227776

    limeboy11
    Member

    (‘p,li,.feedback {
    font:11px “Lucida Sans Unicode”, “Trebuchet MS”, Verdana, monospace;
    color:#FFFFFF;)

    #227777

    raincoaster
    Member

    SWF has always been a part of YouTube in some form. They may have changed something recently, though. I would report it to staff here via your dashboard Support button, as they may be able to work around and get this to work.

    #227778

    raincoaster
    Member

    limeboy, that’s not helpful.

    #227781

    Livepurpose, I just published it and it worked! If you copy exactly what I have listed above, it should publish on your site. That is the URL for the video you mentioned.

    #227783

    ellaella
    Member

    @rain – It’s a penguin css tantrum.

    #227784

    limeboy11
    Member

    I am really sorry.
    I did it on the worng post.
    SORRY!

    #227785

    raincoaster
    Member

    Four times?

The topic ‘New Problem with Youtube – Did they add Flash?’ is closed to new replies.