No "add media" button in my posts

  • Author
    Posts
  • #1251748

    piwalker
    Member

    I have no “add media” button in my posts and no “create gallery functionality in my media library. Can you help?

    The blog I need help with is wttresultsblog.wordpress.com.

    #1251811

    timethief
    Member

    Are you logged in under the exact same username account that registered the blog who is the Admin of the blog and who “owns” the blog?

    #1251812

    piwalker
    Member

    Yes, I am logged in using the same username. Is there a way to double-check? Some of the posts suggest the browser is relevant. I am using Firefox 20.0.1

    #1251813

    timethief
    Member

    Your browser is one of the browsers and version found here http://browsehappy.com but you could have another browser related issue.

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    #1251815

    timethief
    Member

    P.S. I see several threads where bloggers using Firefox 20 are experiencing the same issue so I tagged this thread for a Staff follow-up. Please subscribe to it so you are notified when they respond.

    #1251820

    piwalker
    Member

    Thanks for swift response, I am subscribed. I had already done 1,2 and 3 above and have now done 4 also, but still have no “add media” button, so cannot add a gallery of images. BMR.

    #1251823

    timethief
    Member

    Hopefully you understand that you create galleries in Posts and Pages http://en.support.wordpress.com/images/gallery/ and not in the Media Library where your media is stored.

    #1251966

    piwalker
    Member

    Yes, I do. I am using the “New Post” option near my Gravatar near the top right of the page, but stll I only have “add photo” in the post; no “add media” button still. Thanks for helping.

    #1251989

    timethief
    Member

    I tagged this thread for a Staff follow-up. Please subscribe to it so you are notified when they respond.

    #1251999

    macmanx
    Staff

    Try it via Posts -> Add New in your blog’s Dashboard instead.

    #1252002

    piwalker
    Member

    I’ll be darned! I’ve now got an “add media” button to play with!! Thanks!

    #1252014

    macmanx
    Staff

    You’re welcome!

The topic ‘No "add media" button in my posts’ is closed to new replies.