No content appearing on Posts and Pages in admin

  • Author
    Posts
  • #914441

    unlitlight
    Member

    All content has disappeared from my Pages and Posts in admin.
    Also, stats, your stuff and what’s hot aren’t displaying on dashboard.
    Have I been hacked?

    http://thisunlitlight.com and http://echoesfromemptiness.com

    The blog I need help with is thisunlitlight.com.

    #914544

    macmanx
    Staff

    Are you currently using AdBlock?

    If so, would you please report that AdBlock is interfering with our website https://adblockplus.org/en/getting_started and try to whitelist us https://adblockplus.org/en/faq_basics#disable ?

    #914545

    unlitlight
    Member

    UPDATE

    The pages are blank but I noticed that the slider indicates content. When I click/select, html code is revealed, however there’s nothing readable in either visual or html writing windows. The menu bars do not display for either option.

    I have deleted cookies and cache in Chrome.

    HELP appreciated!

    #914547

    macmanx
    Staff

    As mentioned above, are you currently using AdBlock?

    If so, would you please report that AdBlock is interfering with our website https://adblockplus.org/en/getting_started and try to whitelist us https://adblockplus.org/en/faq_basics#disable ?

    #914549

    unlitlight
    Member

    Thanks for your reply @macmanx. I’m not aware that I’m using AdBlock. However I am using Firefox, so perhaps it has come with the package. Will check out the links you have sent. Thank you.

    #914551

    macmanx
    Staff

    Thanks, please let us know what you find!

    If you don’t find Adblock, please try enabling HTTPS to see if that makes a difference: http://en.support.wordpress.com/https/

    #914552

    unlitlight
    Member

    Thanks @macmanx – I made a mistake (seniorhood is to blame) – I am not using Firefox but Thunderbird. Doh. I can’t find AdBlock anywhere on my computer.
    Will try enabling https …

    #914554

    macmanx
    Staff

    Thunderbird is just an email client, not a web browser. What are you using as your web browser?

    #914557

    unlitlight
    Member

    I’m using Chrome.

    I enabled https and eureka – all is revealed. Thank you for that! Does this mean that I’ll need to stay permanently with the https option?

    Very curious as to what caused this problem. Any ideas?

    A Thunderbird update came down yesterday – but as you say, that’s just an email client. I’m running Kaspersky protection.

    :-)

    #914688

    macmanx
    Staff

    Yes, please stick with HTTPS for now, it’s more secure anyway.

    Out of curiosity, does Kaspersky have any sort of ad-blocking features?

    #914728

    macmanx
    Staff

    This should be fixed now, so please feel free to try again. If you disabled Adblock to get around this, you should be able to safely re-enable it now.

    #914740

    Thanks @macmanx – Kaspersky has banner-blockers and anti-spam etc – I have added *.wordpress.com to the allowed list.

    When I logged into my other WordPress account http://wonderingmindstudio.com today I had the same problem, but fixed it by enabling HTTPS.

    I’m not running Adblock.

    I think I’ll stay with HTTPS …. :-)

    #914755

    macmanx
    Staff

    Thanks for letting us know!

The topic ‘No content appearing on Posts and Pages in admin’ is closed to new replies.