Not receiving blogs I signed up for since Nov 29 and occ I cant fill in password

  • Author
    Posts
  • #1089413

    sueq2012
    Member

    Hi
    I havent received any postings frrm any blogs since one on Nov 29 – yet i subcribed to them all
    i know there have been some as I have seen them on FAcebook
    Can you help please?
    No post in my spam or junk folders.

    Thanks
    Sue
    I have checked wordpress and Im still a follower on all the blogs – still shows that

    Also when i try to log in the box often remains blank so I cant log in.
    help would be appreciated please

    The blog I need help with is sueqdotnet.wordpress.com.

    #1089496

    timethief
    Member

    Will you please check your settings on this page? http://wordpress.com/#!/read/edit/
    Check beside each blog you are following to be sure what your selected delivery options are:
    Get new posts by email
    Never
    Instantly
    Daily
    Weekly

    #1089497

    timethief
    Member

    Also when i try to log in the box often remains blank so I cant log in. help would be appreciated please

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://supportdetails.com and also post any error reports you get.

    #1089562

    sueq2012
    Member

    HI
    I checked the blogs – all still marked as instant – but none received…………….
    not sure I can do your 2nd recommendation as not overly computer savvy – but appreciate your help

    #1089571

    timethief
    Member

    Go here http://supportdetails.com and post into the thread exactly what it states re: which browser (and version of it) you’re using .

    #1089594

    sueq2012
    Member

    Operating System Windows Windows XP
    Screen Resolution 1152 x 864
    Web Browser Chrome 23.0.1271.95
    Browser Size 1040 x 708
    IP Address 95.144.181.63
    Color Depth 32
    Javascript Enabled
    Flash Version 11.5.31
    Cookies Enabled
    User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/23.0.1271.95 Safari/537.11

    Support Details is brought to you with love by the fine folks at Imulus.
    Learn more about us at imulus.com or follow us on Twitter at twitter.com/imulus.
    I managed to do all your suggestions
    I deleted 1 blog in error – but have re subscribed – dont know iif that will change anything……………….Guess I could try with some others?
    Your help much appreciated Thanks

    #1089669

    sueq2012
    Member

    any more help wold be much appreciated – thansk – pls see above re your last request

    #1089762

    macmanx
    Staff

    Regarding the login box, do you see any improvement if you use a different browser, like Firefox?

    http://browsehappy.com/

    As for the emails, try using a different email address and see if that one correctly receives them.

    #1089770

    sueq2012
    Member

    Thanks- no change with browser change. HAve changed email address — we shall see! Thanks for help

    #1089777

    macmanx
    Staff

    Ok, are you using any ad blockers? If so, do you see any improvement when you temporarily disable them?

    #1089787

    sueq2012
    Member

    HI. Changed email address hasnt helped. How do I remove ad blockers please? Thanks for help

    #1089789

    macmanx
    Staff

    Do you have any ad blockers installed? If so, they all operate a bit differently.

    Some may have an off switch on the application’s front page, other may have something in their settings.

    #1089795

    sueq2012
    Member

    Hi Suddenly it all seems to be working ok- – so maybe change of email address did the trick. lets hope it lasts! Thanks for all your help.

    #1089798

    macmanx
    Staff

    You’re welcome!

The topic ‘Not receiving blogs I signed up for since Nov 29 and occ I cant fill in password’ is closed to new replies.