Nothing works, $99 in the drain?

  • Author
    Posts
  • #1061406

    mcantello
    Member

    Hello,

    Today I just purchased the WordPress value package. I previously had a website http://www.mahamoda.com hosted on a different service. I paid the extra money to have WordPress “map” the old domain.

    I deleted the contents of the old website.

    I want to start a brand new blog/website for my business.

    I picked a theme, etc.. But no matter what I do after I activate a theme, my browser (whose cache I have cleared) just gives me the 404 error.

    I really don’t know what to do. I thought this was suppose to be simple?

    Can someone please help?
    Blog url: http://mahamoda.wordpress.com/

    The blog I need help with is mahamoda.com.

    #1061676

    auxclass
    Member

    You seem to have two problems – it can take 24 to 72 hours for changes to migrate to the far corners of the internet – you just mapped your domain name – the bigger issue is that you don’t seem to have your name servers pointing to WordPress.COM. See below for more info:

    http://en.support.wordpress.com/domains/map-existing-domain/

    #1061678

    mcantello
    Member

    Thanks for the info. I changed the namesaver, but still nothing has changed. Maybe it will take 24 hours?

    #1061679

    mcantello
    Member

    Thanks for the info. I changed the namesaver, but still nothing has changed. Maybe it will take 24 hours?

    #1061681

    auxclass
    Member

    Usually changes start after a few hours – it looks like you have everything set correctly – due to caching issues you will be the last one to see the changes –

    Patience Grasshopper

The topic ‘Nothing works, $99 in the drain?’ is closed to new replies.