Need help? Check out our Support site, then

Oxygen theme not working right in IE8 or 9

  1. intsculpturectr

    I am using the theme Oxygen and it's looking good in firefox and safari, but the featured images and a few other elements move off to the side in IE8 and 9. Can anybody tell me why this is? It's a private blog, so you can't take a look, but take my word for it it's wonky. Hopefully someone can help without seeing it first hand. Does this theme often not work right in IE8-9, has anyone else had a similar problem? I'm a little desperate for an answer....please help if you can!


    The blog I need help with is

  2. The blog is "private" so how can we Volunteers help you with an issue we cannot see and/or witness and/or duplicate?

  3. intsculpturectr

    OK. I've made it public quickly, I will put it back tor private once I hear back. Thanks,

  4. intsculpturectr

    Nevermind, not a good idea. I can invite somebody to view it.

  5. intsculpturectr

    So it seems to happen only when I hover over the featured images in IE 8. Does that offer a hint to anyone? Is there maybe a CSS fix or something? Thanks,

  6. intsculpturectr

    I've made the blog public again. Please take a look if you can!

  7. intsculpturectr

    This is the error that comes up in IE8...

    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; Alexa Toolbar)
    Timestamp: Fri, 22 Jun 2012 14:03:34 UTC

    Message: Expected identifier, string or number
    Line: 234
    Char: 5
    Code: 0

    Does this help at all?

  8. Hi intsculpturectr,

    Since the time limit for this thread is up, please feel free to open a new thread if the issue still persists or you have any other question. I'm sorry that it took us so long to respond to your question.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic