Need help? Check out our Support site, then

Page loads to left and No Menu

  1. I am hoping someone can help ! My website is loading fine on every other computer except mine , so I know its a setting somewhere ....but what and where ??? I have upgraded to Internet Explorer 9 and updated my adobe flash player to the latest version and cleared my temp internet files and cookies and its still doing the same thing .

    My home page loads all the way to the left and the menu bar ( which has blog , portfolio , investment etc is not showing up ! Everything was working FINE until a couple of days ago . I THINK it occurred after I added a post .

    I have a screenshot of what I am seeing on this computer but dont see a way to attach it to this post . Help !


  2. You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the forums.

    If you don't understand the difference between and, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. here is a link to my blog

  4. You are posting to the wrong support forum. That site is being web hosted by and it's broken.
    You have to post to for help as we cannot help you here.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic