Permalink truncated when post title ends with "y"

  • Author
    Posts
  • #744376

    I’m using WordPress 3.2.1 on two different blogs, with two different themes (Thesis on one, and a custom theme on another), and have observed that when I write a new post whose title ends in the letter “y”, the “y” is dropped from the permalink. If I manually edit the permalink to reinsert the “y”, it is dropped again as soon as I click OK. If I manually edit the permalink to end with “y/”, then it sticks. In case it matters (maybe it’s a JavaScript issue?), I’m using Chrome as my browser.

    The blog I need help with is blog.stefanv.com.

    #744487

    supportbot
    Member

    The blog you specified at blog.stefanv.com does not appear to be hosted at WordPress.com.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

    If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

    This is an automated message.

    #744491

    Please ignore this thread. Although I’m aware of the distinction between WordPress.com and WordPress.org, I didn’t realize they had separate forums (fora?). I’ll repost on WordPress.org.

The topic ‘Permalink truncated when post title ends with "y"’ is closed to new replies.