Permalinks aren’t working

  • Author
    Posts
  • #409781

    ajtatum
    Member

    I’m trying to setup WordPress on my site, http://www.fourleafit.com, but I can’t get permalinks to work correctly. When I set the option to “month and name” it does modify the .htaccess for the site to the below:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress

    However, if I go to a “permalink page” it redirects to a 404 error. I contacted GoDaddy support and they claim that everything is setup properly on the server and that they won’t help in getting this matter resolved.

    Any help on getting this matter resolved would be greatly appreciated!

    Thank you,
    Andrew

    #409885

    supportbot
    Member

    You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

    If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

    This is an automated message.

The topic ‘Permalinks aren’t working’ is closed to new replies.