Photos not showing – only captions

  • Author
    Posts
  • #420613

    annienz
    Member

    Hi there,
    Today I am trying to add information to my pages. I am working on the ‘ Blue Heelers’ page at present. The first two photos I inserted look fine. except that all the captions for the remaining photos have went in with the caption for the second photo. And the actual photos are not showing. They are in my gallery, and the whole page looked fine in the ‘edit’ view, just not when I previewed it or published it.

    Can some one help please?

    Annie

    The blog I need help with is annienz.wordpress.com.

    #420783

    timethief
    Member

    I’m sorry but we cannot help you at all until you post the complete url for the blog you are referring to starting with http://

    #420784

    timethief
    Member

    Also note that when you have a problem with a specific post or posts you need to provide the post url or urls so we can see what you are referring to.

    #420788

    annienz
    Member

    Ah, ok – I was thinking that my profile name would link.
    Here is my blog: http://annienz.wordpress.com/
    And here is the page i was working on: http://annienz.wordpress.com/postcrossing/

    Thanks
    Annie

    #420790

    I’m seeing two images on that page.

    Log out of wordpress, clear your browser cache and cookies, restart your browser and try again.

    #420796

    annienz
    Member

    There should be five images. If you look at the caption on the second image you will see a very long caption which is actually the captions for the remainder of the photos. Thanks very much to everyone who has had a look. I am a WordPress newbie so all help is much appreciated.

    Can you give instructions for clearing my cache/cookies?? I use Internet Explorer.

    Annie

    #420799

    My suggestion would be to edit that post, delete those images from the post and then reinsert them (click the add an image icon and then click the “media library” tab at the top of the window that opens.

    This explains about clearing a browser cache and cookies: http://en.support.wordpress.com/browser-issues/ .

    #420816

    annienz
    Member

    Thanks so much!! It’s looking good now. I followed your instructions, and then decided to use only 4 photos, and it works well now.

    Your help is much appreciated.
    Annie

    #420831

    You’re welcome.

The topic ‘Photos not showing – only captions’ is closed to new replies.