Photos will not feed into photo menu

  • Author
    Posts
  • #442008

    darrencraft
    Member

    For some reason the photos in my posts fail to load into the automated menu of photos that comes with my theme. The photos do show up in the actual post itself but for some reason they do not feed to the photo bar/interface/menu. Please see at alphamalehq.com. Thank you for your help with this. I appreciate it

    #442186

    timethief
    Member

    Is the blog in question the on linked to your username? If so by “automated menu of photos” do you mean the Media Library or ar you referring to the Gallery?Also what does this following phrase mean? “he photo bar/interface/menu”

    See> http://en.support.wordpress.com/images/gallery/

    #442198

    darrencraft
    Member

    http://alphamalehq.com/

    that is the url of the blog in question. If you go to it you will see at the top where it says check out the latest articles. None of the thumbnails are showing up. Any idea how to remedy that? Thank you for your help

    #442199

    timethief
    Member

    Dang! You didn’t read the sticky post at the head of the forum so you have wasted some time because you are in the wrong support forum.

    That’s not a wordpress.COM blog and we won’t be able to help you with it at all.
    The forum for self hosting bloggers with free wordpress.ORG installs is here > http://wordpress.ORG/support/

    http://en.support.wordpress.com/?s=wordpress.org

    #442200

    darrencraft
    Member

    thank you

    #442213

    timethief
    Member

    You’re welcome.

The topic ‘Photos will not feed into photo menu’ is closed to new replies.