Need help? Check out our Support site, then

Picture uploader not working

  1. fcbritanicodemadrid

    In both firefox and ie, I am currently unable to upload photos. From the main "edit page" view, the hot-button to upload/insert "add media" is tempremental (although the "add poll" button and "add custom form" button seem to work) and when I am able to enter, it is seemingly pot-luck whether or not access my media library (the "show" button is unresponsive) or my "select files" button doesn't work.

    Please help,

    The blog I need help with is

  2. Hello there,
    I'm sorry this is happening to you. it's like you may have a browser related issue.

    Exactly which browser and version of it are you using?

    Have you tried clearing your browser cache and cookies?

    Is your browser version up to date? You can upgrade any browser version here.

    Have you tried using the browser with all extensions and/or add-ons disabled?

    Do you have another browser you can try so we can rule out browse issues?

    Note: You can use this link to see if your Flash is up to date. If it’s not up to date then this is where to download and install the latest version of Flash.

  3. There is a widespread problem with the media uploader in Spain.
    By the moment the best way to make it run more or less fine is connecting by https.
    Users → Personal Settings → Browser Connection

  4. @ludusnaturae
    Thank you for sharing that with us. It's appreciated.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic