Post aren't showing up in reader

  • Author
    Posts
  • #1577474

    beeminor
    Member

    Hello,
    I have been having problems with my posts not appearing in the reader for some time now. I read through several support posts and as far as I can see I have done nothing wrong such as using several unnecessary tags or offensive post etc.

    I was hoping someone could help me as none of my followers can see my posts anymore making my blog somewhat pointless.

    Kind regards,
    Bee

    The blog I need help with is beeminor.wordpress.com.

    #1577570

    timethief
    Member

    What is the URL of the blog in question?
    What are the URL of the posts in question?
    The WordPress.COM blog linked to your username is devoid of any blogger created content. Only posts form free hosted WordPress.COM blogs automatically appear in the WordPress.COM reader. If you are not referring to a free hosted WordPress.COM blog then your posts will not appear in the WordPress.COM Reader.

    #1577571

    timethief
    Member

    Oops! I see content here http://beesbohemianblog.wordpress.com/
    I do not see content here http://beeminor.wordpress.com/

    Please clarify.

    #1577758

    beeminor
    Member

    My apologies, the blog I need help with is http://beesbohemianblog.wordpress.com/

    #1577771

    jackjotoole
    Member

    I’m having the exact same problem. When I posted a post last night everything was fine, but when I logged in this morning my whole blog had reverted back to changes i had made 2 weeks ago. I had added several headings (pages) on my blog that had all disappeared as well as my last 2 posts. It happened the last time I posted as well but changes were restored back to normal within a few hours. When I refresh my post from last night it turns up saying ‘page not found’. Any ideas?

    #1577804

    beeminor
    Member

    All of my posts are still on my blog but they are not showing up on my reader thus the followers of my blog can’t see them (unless they go directly to my page)
    It happened when I changed web address for my blog. I still have the exact same settings and everything but the posts won’t show up on reader anymore. Quite frustrating.

    #1577805

    timethief
    Member

    @beeminor
    Hi again,

    It happened when I changed web address for my blog.

    When did you make that change?
    What was the original URL?
    I’ll tag this thread for Staff assistance. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

    #1577806

    timethief
    Member

    @jackotoole
    Did you read this previous answer in your original thread? https://en.forums.wordpress.com/topic/draft-delete?replies=2#post-1546456

    #1577808

    beeminor
    Member

    I changed it toward the end of October and the posts haven’t been showing since.
    The original URL was http://beeminor.wordpress.com/ and the new one is http://beesbohemianblog.wordpress.com/

    Thank you so much for your help. I really appreciate it!

    #1577842

    eurello
    Staff

    Hi @beeminor – The old URL still exists, but is empty now, so if your followers have only followed that blog, they won’t see new posts in the reader for the new blog. They’ll need to follow http://beesbohemianblog.wordpress.com/ .

    I can actually move your followers to the new blog if you want, though. Let me know. :)

    Does this explain the problem? If not, can you please provide more detail about exactly where you’re not seeing your posts? I see them in the Reader when I use the new URL.

    @jackjotoole which of your blogs are you having this problem with? Can you please explain in as specific detail as possible exactly what post(s)/page(s) are missing?

    #1577849

    beeminor
    Member

    That does make sense actually thank you.
    What is still strange though is I cannot see the posts on my reader even though I am following my own blog.

    But yes, it would be a huge help if you could move my followers for me. That might fix the problem because I have a second blog and the posts for that are showing up just fine so it is definitely related to the fact I changed URL’s.

    Thank you so much for you time and effort, I really appreciate it!

    #1577858

    eurello
    Staff

    I’m sorry, I got confused. Your subscribers are already moved, because when you change a site address, it moves them to the new URL. So, you should be all set.

    For me to look into the missing posts issue, if you could provide one or two username or email addresses of readers who don’t see your posts, and the direct links to one or two posts they’re not seeing, that would help me check what might be happening.

    For your own reader, I logged into it and I did see your most recent post there:
    Screen Shot 2013 12 30 at 10 14 49 AM

    #1577876

    beeminor
    Member

    I think the problem is fixed now because I am seeing the posts again so thank you so so much for your help!
    If there are any issues with my followers not seeing posts I will let you know but I think it is sorted now.
    Again thank you so much, I really appreciate it!

    #1577879

    eurello
    Staff

    Fantastic! You’re very welcome, and do let me know if you have any trouble.

    #1577912

    colorspark79
    Member

    Hi there. I have the same problem and its been going on for months. I moved my blog to a different url and my followers that followed me before the change can’t see my posts in their reader. Only the followers that followed me after the change can see it. I got an info few times from my old followers that my posts are not in the reader. please help!! It’s been like half of year since it happened

    Thank you!
    Lukas

    #1577913

    eurello
    Staff

    Hi Lukas – Can you give me a couple of example email addresses of users who haven’t been getting posts, and also link me to a specific post they didn’t get?

The topic ‘Post aren't showing up in reader’ is closed to new replies.